De Sint Online

Programma van de intocht

Op 24 november 2017 komt Sinterklaas in Vlijmen aan. Zijn Pieten hebben het volgende programma voor hem geregeld:

 

17:45 uur - start het voorprogramma op het Burg. Van Houtplein in afwachting van Sinterklaas en de Pieten.

Rond 18:15 uur - verwachten we de aankomst van Sinterklaas. Hopelijk zijn er dan veel kinderen op het Burg. Van Houtplein.

Rond 18:30 uur: Na een kort verblijf, vertrekt Sinterklaas naar Vlijmen vanaf het Burg. Van Houtplein. Alle kinderen zijn van harte welkom om bij de verlichtte stoet aan te sluiten! Als iedereen flink doorstapt zijn we om 19:00 uur op het Plein in Vlijmen. Daar krijgen alle kinderen ruim de gelegenheid om Sinterklaas een handje te geven, hun kleurplaat in te leveren, etc.

Rond 19:00 uur – Aankomst op Het Plein in Vlijmen-Dorp

 

*De tijden kunnen afwijken

Kom ook naar Sinterklaas in Vlijmen! Het wordt een gezellig feest, wat begint met een prachtige verlichtte optocht waar iedereen de gelegenheid heeft om Sinterklaas persoonlijk een hand te geven en te spreken.

MUZIEK

Bij een feestje hoort natuurlijk ook muziek, en mag er lekker gedanst worden!! Rond kwart voor 7 zal dansschool Kix Heusden op het plein in Vlijmen een spetterende show geven. Wanneer Kix klaar is met hun optreden zullen knallende ritmes en enthousiaste percussiespelers het overnemen. Percussieband Sambastica laat jullie eens lekker swingen.