De Sint Online

Route van de intocht


Om 18:00 uur vertrekt de intocht vanaf het Plein. Nadat Sinterklaas en de Pieten zijn aangekomen, maken ze een lange stoet naar het Burg. van Houtplein. Daar komen ze rond 18:45 uur aan. Sinterklaas wil jullie daar nog even zien en een handje geven.

Sinterklaas zal het vast leuk vinden om heel veel kinderen te zien met een lichtje. Misschien maken jullie op school al iets leuks! Of thuis met papa en mama. Op 22 november 2018 kun je bij Top1Toys eventueel een gratis lampion ophalen. De Ondernemersvereniging Groot Vlijmen deelt ook op 22 november 2018 leuke lampjes uit bij: Bakker Bart, Boerenbond, Cools Oogzorg, De Vitaminentuin, EMTÉ Supermarkt, Ericslijterij, Het IJs- en Taartmoment, Jola Mode, Kaasspeciaalzaak Leo Wijnstekers, Marcel’s Bloemenshop, Oogzorg De Greef, Rabobank, Schoenherstelbedrijf van Engelen, Secretarieelbureau Renée de Rooij, Slagerij Derks, Vermeulen & Den Otter. Let wel: de voorraad is beperkt en op=op.

Langs de route kunnen alle kinderen natuurlijk zwaaien naar Sinterklaas en zingen en springen met de Pieten. De Pieten hebben ook volop pepernoten om de kinderen lekker te verwennen. Kom dus ook kijken naar Sinterklaas en zijn Pieten, en vergeet niet een lampion, of een andere feestelijke verlichting mee te nemen!

Als Sinterklaas in zijn koets dan voorbij is getrokken, is het leuk als alle kinderen met of zonder lichtje, bij de vrolijke stoet aansluiten.