We hebben dit jaar 4 win acties! Die staan hieronder beschreven.

Sinterklaastaart

Doe mee aan deze win actie en maak kans op een speciale Sinterklaastaart van het IJs & Taartmoment voor je hele klas!

Laat zien hoe jij zorgt voor iemand anders. Bedenk een actie met je klas, doe een boodschap voor een ander, stuur een lieve kaart of gedicht naar iemand die het nu extra kan gebruiken of bedenk helemaal zelf iets moois. Stuur hiervan voor 1 december 2020 een foto of filmpje in via de Brievenbus en maak zo kans op een speciale Sinterklaastaart van het IJs & Taartmoment in Vlijmen voor je hele klas!

Sportieve activiteit

Doe mee met deze win actie en maak kans op een sportieve activiteit met je hele klas in De Hoge Heide in Vlijmen!

Laat zien dat jij met je hele klas of met een vriend of vriendin de dans van Dansschool KIX-Dance op het nummer “Op naar Hollandia” kan dansen. Je kunt ook een sportieve activiteit bedenken die je fit houdt in deze tijd. Of heb je goeie oefeningen voor de Pieten of voor Sinterklaas en andere oude mensen? Kortom: leef je helemaal uit! Gaan jullie verkleed? Doet je juf of meester mee?
Kun je de hele school laten dansen? Stuur hiervan voor 1 december 2020 een filmpje in via de Brievenbus en maak zo kans op een sportieve activiteit bij De Hoge Heide Vlijmen met je hele klas!

Hollandse spelen

Doe mee met deze win actie en maak kans op een aantal spelen van Top1Toys voor jou en je hele klas!

Laat zien dat je een typisch Hollandse activiteit doet. Schrijf een gedicht, doe een oud-Hollands spel, bak een appeltaart, maak appelmoes of bedenk helemaal zelf een typisch Hollandse activiteit. Maak er een gave activiteit van met je hele klas of met een vriend of vriendin. Misschien kun je er iemand anders nog blij mee maken. Stuur hiervan voor 4 december 2020 een foto of filmpje in via de Brievenbus en maak zo kans op een aantal spellen van Top1Toys Vlijmen voor jou en hele klas.

Miniatuur vrachtwagen

Doe mee met deze actie en maak kans op een schaalmodel van een vrachtwagen van Kivits Drunen!

Voor de groepen 7 en 8 hebben we bouwplaten van Kivits Drunen weten te bemachtigen. Met deze platen kun je een fantastische vrachtwagen in elkaar zetten, maar dat is niet alles; aan deze vrachtwagen hebben we een winactie verbonden! 
Let op! Helaas zijn er onvoldoende bouwplaten om iedere leerling te voorzien. Iedere school heeft er een aantal ontvangen voor de groepen 6, 7 en 8. Vanuit de organisatie en Kivits Drunen wordt aangeraden om te kijken welke kinderen dit erg leuk vinden en hier affiniteit mee hebben. Zo gaan we onnodige verspilling tegen en kunnen we hopelijk alle geïnteresseerde kinderen voorzien van een bouwplaat! Heb je er meer nodig dan dat er beschikbaar zijn gesteld? Dan kun de bouwplaten uiteraard kopiëren. Liever groter bouwen? Dan kunnen de bouwplaten ook worden gekopieerd op A3-formaat.  

Hoe het in z’n werk gaat en hoe je kan winnen

Zet de vrachtwagen in elkaar en maak hiermee een bijzondere, leuke, opvallende foto en stuur deze in via de Brievenbus op www.sinterklaasinvlijmen.nl. Doe dat vóór 1 december 2020 en maak kans op een exclusieve schaalmodel van een vrachtwagen van Kivits Drunen ter waarde van maar liefst €125,00!
Kleine sidenote: De miniatuur is niet om mee te spelen, maar is wel prachtig om in je klas neer te zetten!

Sinterklaas kiest de uiteindelijke winnaars. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Het inzenden van een foto of video geeft automatisch toestemming tot het plaatsen hiervan op onze website en op sociale media.